Szobafoglalás

Foglalja le még ma szobáját a Boros Kastélyban!
Tovább...

Ajánlatkérés

Kérje árajánlatunkat online, vagy hívjon minket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
Tovább...

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, ajánlatainkról!
Feliratkozom!

Bérelje ki a kastélyt!

Legyen Ön is kastélytulajdonos!
Kérje árajánlatunkat, és bérelje ki a Boros Kastélyt!
Tovább...

Vadászat

Szarvas a NagyberekbenVadászat a Nagyberekben a Balatonnál. A Nagyberek csaknem teljességében érintetlen ősi eredetű élőhely, kitűnő élettér, jó táplálékforrás a vadak számára.

A környék ismert vadászterületein disznóhajtás, fácán hajtóvadászat jellemző valamint jelentős igény van nagy bikák vadászatára, őzbak cserkelésre és lesvadászatára.

A vadászterületek közelében található fonyódi Boros Kastély Vendégház megőrizve az épület eredeti eleganciáját,családias, otthonos atmoszféráját tökéletes szálláshelyet kínál külföldi és magyar vadászcsoportok elhelyezéséhez.

Vadászatok sikerességének biztosítéka, hogy a vadászatokat egy sokéves szakmai és szervezői tapasztalattal rendelkező helyi vadászatszervező iroda irányítja.

Várjuk vadászcsoportok, egyéni vadász vendégek valamint vadászatszervező irodák jelentkezését!

Gímszarvas

Az itt található gímszarvas állomány az ország legjobbjainak egyike.
Bőgésben az átlagos agancssúly meghaladja a 7 kg-t, az érmességi arány a 70 %-t. Érett bikák esetén akár 12 -13 kg-os agancssúly sem jelent ritkaságot.

Dámvad

A dámvad kis állománylétszámmal található meg a Nagyberekben, de azért esetenként terítékre kerülhet egy-egy dámbika.

Őz

Az őz a Nagyberek területén nagy létszámmal, de közepes trófeaminőséggel található. Az évente lőtt őzbak agancssúlya átlag 300 gramm körüli, de minden évben esik néhány érmes bak, 400 gramm feletti agancssúllyal. Vadászatára a legkedvezőbb időszak május elejétől június elejéig tart.

Vaddisznó

Vadászatilag egyik meghatározó vadfaj. A Berek lápos területe ideális élőhely a vaddisznó számára. A kanok külsőségeikben is az ún. ősi típust képviselik.
A tavaszi-őszi- téli lesvadászatok során az eredmény szinte garantált, emellett november-december hónapban kiemelkedő terítékű hajtóvadászatok rendezhetők ezen a vidéken.

Fácán

A gímszarvas és a vaddisznó mellett a harmadik legfontosabb vadfaj a Berekben.
A nagyterítékű vadászatok mellett kellemes kikapcsolódást és élményt nyújtanak a november elejétől január végéig szervezett keresővadászatok, fácánhajtások.